VBS De Linde

Vrije Kleuter -en Lagere School te Linden

Nieuws uit onze klassen

Herfst en Halloween OK C

Afgelopen drie weken hebben we rond het thema ‘herfst en halloween’ gewerkt.

We zijn naar het bos geweest en hebben daar een speurtocht gedaan. Per twee gericht op zoek gaan naar allerlei voorwerpen. De kleuters genieten van deze uitstappen en ravotten tussen de bomen.

In de klas was er een herfsthoek, een ontdekbak met allerlei herfsvruchten en een spinnenbak met waterparels. We hebben flink geëxperimenteerd en veel plezier beleefd met de herfstmaterialen.

De letter B van Bos kwam ook aan het bod. Welke woorden kennen de kleuters nog allemaal die beginnen met de letter B? De brainstorm van herfst, paddenstoel en halloween kan u ook tussen de foto’s vinden.

We hebben o.a. een paddenstoel geknutseld met een superschattige kabouter erbij! De kleuters hebben mooie dingen gebouwd met de Kapla blokken, met wilde kastanjes en spinnen erbij werd het tafereel nog mooier.

De laatste week startte ons thema halloween. De herfsthoek werd aangevuld met spinnenwebben, een heksenketel waar we echte heksensoep maakten.

We hebben geleerd over allemaal dieren die in het bos leven. De vleermuis maakte het meeste indruk op de kleuters, en dan vooral de ‘ vliegende hond’. Ze hier enorm om moeten lachen toen ik een foto liet zien van dit speciale diertje.

Klik hier voor de foto’s van thema herfst en halloween en geniet mee.

lees alle berichten - Oudste kleuters

Bekijk de andere klasblogs:

Contact Info

Vrije Basisschool "De Linde"
Wolvendreef 1
3210 Linden
Tel: 016 - 62 24 13
e-mail: directie@vbsdelinde.be

Zoeken op deze site

GIMME

Onze school zit ook op Gimme. Klik hieronder voor de recente Gimme berichten. Copyright VBS Linden © 2016. All Rights Reserved.
Website hosting door Pieter Cooreman