VBS De Linde

Vrije Kleuter -en Lagere School te Linden

Nieuws uit onze klassen

JKC thema kriebeldiertjes

We zijn het thema gestart met te kijken en te bespreken welke kriebeldiertje sommige kleuters mee naar school hadden genomen. Maar nu waren we toch wel nieuwsgierig of er kriebeldiertjes in school waren. Dus zijn we op zoektocht gegaan in school en ja hoor we hadden verschillende kriebeldiertjes gevonden. Spinnen, mieren, vuurwantsen, een rups en ook zagen de kleuters een kikker in de beek langs de school.

Spinnetje kleuren hier, spinnetje kleuren daar, wij maakte het spinnenweb in een slazwierder klaar. Wat leuke resultaten opleverde.

De regenworm was ook een kijkje komen nemen in de klas. Maar hé kijk die maakt gekke kronkels. Zo mochten de kleuters de kronkels die de regenworm maakt tekenen in verf en in scheerschuim. Ze maakte deze ook met plasticine.

In het speelde verschillende spelletjes: wie kan zich verder bewegen zoals de slak, regenworm? Kleur het vakje van de slak, rara waar is de spin? …

KLIK hier voor de foto’s.

lees alle berichten - Jongste kleuters

Bekijk de andere klasblogs:

Contact Info

Vrije Basisschool "De Linde"
Wolvendreef 1
3210 Linden
Tel: 016 - 62 24 13
e-mail: directie@vbsdelinde.be

Zoeken op deze site

GIMME

Onze school zit ook op Gimme. Klik hieronder voor de recente Gimme berichten. Copyright VBS Linden © 2016. All Rights Reserved.
Website hosting door Pieter Cooreman